*Postaus sisältää mainoslinkkejä. Jos varaat mökin linkin kautta, et maksa enempää kuin muutkaan, mutta KoeKainuu saa pienen komission. 1% Koe Kainuu -toiminimen tuotoista lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle. Kiitos kun tuet KoeKainuu -sivuston toimintaa!

Tahtoisitko päästä lomailemaan jonnekin, missä arjen kiireet unohtuvat? Tule Kainuuseen mökkeilemään! Etkö kuitenkaan halua viettää lomaasi liian askeettisissa oloissa? KoeKainuu on poiminut sinulle viisi hyvillä mukavuuksilla varusteltua järvenrantamökkiä ympäri maakuntaa, ole hyvä.

1. Lähderinne, Puolanka

Hirsimökki Puolangalla

Tahtoisitko istuskella modernissa hirsimökissä viltin alla, katsellen suurista ikkunoista avautuvaa järvinäkymää? Tämä järvenrantamökki on valmistunut vuonna 2008. Puolangan keskustaan matkaa tulee vain 10 km.

Tunnelmallisesta rantasaunasta on hyvä pulahtaa järveen uimaan.

Grillikotaa asiakkaat kehuvat hyvin varustelluksi, sieltä löytyvät mm. noki- ja muurikkapannut. Täällä olisi varmasti mukava istua iltaa!

Katso lisätietoa ja varaa mökki *tästä.

2. Hamppulahti, Kuhmo

Mökki Kuhmon Iivantiirassa

Tämä 2004 valmistunut hirsihuvila sijaitsee Kuhmon Iivantiirassa. Täällä jos jossain saat nauttia luonnon rauhasta!

Täällä on mahdollisuuksia monenlaisiin luontoharrastuksiin. Esimerkiksi kalastajalla on valittavanaan useampikin koski, tai vaihtoehtoisesti voit lähteä järvelle kuhaa narraamaan. Vene kuuluu mökin vuokraan.

Sinisen polun retkeilyreitti ei ole myöskään kaukana. Patikkapäivän jälkeen kelpaa tulla lepäilemään ja saunomaan näin upeaan mökkiin!

Katso lisätietoa ja varaa mökki *tästä.

3. Nuottakota, Sotkamo

Tässä upeassa hirsihuvilassa on kaikki kohdillaan! Vuokattiin on matkaa vain 3,5 kilometriä.

Mökillä on omaa rantaviivaa jopa 300 metriä ja vuokraajien käytössä on myös soutuvene. Veneellä voit lähteä käymään vaikka Katinkullassa.

Katso lisätietoa ja varaa mökki *tästä.

Onko joku muu ehtinyt jo varaamaan haluamasi mökin? Ei hätää, *Lomarenkaan valikoimasta löytyy monta muutakin vaihtoehtoa. Varaa omasi nyt!

Selaa myös näitä mökkejä:

Jättilistaus – Paljakan mökit ja loma-asunnot yhdellä sivulla

Hiidenportin kansallispuiston eräkämpät

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.