Yhteistyö

KoeKainuu keskittyy Kainuun vapaa-ajan mahdollisuuksiin. Omistatko esimerkiksi:

 

 

  • Hotellin
  • Ohjelmapalveluyrityksen
  • Ravintolan
  • Kauppaliikkeen
  • Hoitolan

;

Onneksi olkoon, olet potentiaalinen yhteistyökumppani! Muunlaisetkin yritykset saavat lähestyä KoeKainuuta, katsotaan tapauskohtaisesti, sopisiko se sivuston aihepiiriin.

Hinnasto:

Bannerin koko: 336 x 280 px

Banneri artikkelissa: 16 €/kk + alv

Osta banneri vuodeksi, saat kuukauden kaupan päälle!

Banneri etusivulla: 25 €/kk + alv

Bannerin tuotanto: 59€/kpl + alv

Tiedustelut: kerttu@koekainuu.fi

Blogiartikkelin avulla tavoitat Kainuun matkailumahdollisuuksia googlaavat asiakkaat! Mutta miksi valitsisin juuri blogin?

Blogiartikkeli on tutkitusti kaikista tehokkain keino lisätä myyntiä. Ihmiset pitävät niitä luotettavampina, kuin vaikkapa somejulkaisuja, tai printtimainoksia.

Hurjat 74 % vastaajista piti blogimerkintöjä luotettavempina, kuin mainoksia, ja vain 5 % vastaajista suhtautui blogeihin yhtä kriittisesti kuin mainoksiinkin. Vapaa sana -kenttään tuli useita kommentteja, jotka selittivät tätä tulosta. Bloggaajia pidettiin tavallisina ihmisinä, ”hyvinä tyyppeinä”, joiden tuotevinkit uppoavat lukijaan paremmin, kuin perinteiset mainokset, ja bloggaajien suositukset ovat yhdenveroisia kavereilta saatujen suositusten kanssa.

Juulia Valtanen: Blogien vaikutus lukijan ostopäätöksiin

Hinta – laatusuhde

Kun ostat mainospaikan vaikkapa TV:stä, tai lehdestä, on mainoksen elinikä hyvin lyhyt. Blogiartikkeli pysyy sivustollamme halutessasi vuosia! Artikkeli on myös huomattavasti perinteistä mainosta uskottavampi, sillä kirjoittaja yleensä testaa tuotetta ja raportoi kokemuksistaan. Sivuston uskottavuuden säilyttämiseksi emme suosittele laadultaan huonoja tuotteita.

Sivuston sisäiset linkitykset

Sanotaan, että omistat leirintäalueen, joka sijaitsee lähellä retkeilyaluetta. Lisäämme retkeilyalueesta kertovan artikkelin loppuun linkin yrityksestäsi kertovaan artikkeliin: ”Pääset retkeilemään alueelle kätevästi majoittumalla aivan vieressä sijaitsevalla EsimerkkiLeirintä -alueella.”

→ Asiakas on hakenut hakukoneesta retkeilypaikkaa, mutta löytääkin samalla myös Sinun yrityksesi!

Artikkeliin laitamme myös linkin/linkkejä sivustollesi, jotta kävijäliikenne ohjautuisi sinne. Linkitys parantaa myös Sinun sivustosi hakukonenäkyvyyttä!

U

Hakukoneoptimointi

 

KoeKainuu ei tyydy vähempään, kuin Googlen etusivulle. Tähän pääsemme pitämällä sivuston laadukkaana, päivittämällä sitä säännöllisesti, sekä tietenkin hakukoneoptimoinnilla. Keskustellaan yhdessä, millaisille hakusanoille Sinun artikkelisi kannattaisi optimoida.

Hakukoneoptimoinnin avulla artikkelisi tulee esille vuodesta toiseen, oikeaan ajankohtaan. Jos pidät esimerkiksi villiyrttikursseja, kasvaa artikkelisi näkyvyys aina keväisin, kun ihmiset hakevat esimerkiksi: ”Villiyrttikurssit Kainuu.”

>

Ajankohtaiset nostot

 

Emme unohda artikkeliasi. Mainostamme somessamme myös vanhempaa sisältöä, jos katsomme sen olevan ajankohtaista.

Vanhempia artikkeleita nostetaan esille uudestaan myös esimerkiksi ”top 5” -postauksilla, jotka ovat yleensä todella suosittuja. Esimerkiksi: ”5 ravintolaa, joista saa vegaaniruokaa.” Tai inspiroivat postaukset: ”Mitä tekisin lasten kanssa Kajaanissa? Lue KoeKainuun vinkit!” 

 Lähde mukaan jatkuvasti kasvavaan porukkaamme!

Yhteistyön aloituspaketti: 499€ + alv. Hintaan sisältyy haastattelu/tuotetestaus, artikkelin kirjoittaminen ja hakukoneoptimointi, valokuvat artikkeliin, kuvanmuokkaus, artikkelin lataaminen KoeKainuu.fi -sivustolle ja 6kk KoeKainuu-jäsenyyttä.

6kk jälkeen vuosimaksu 99€/vuosi + alv. Vuosimaksuun kuuluu artikkelin pitäminen sivulla, sekä säännöllistä yrityksesi esiintuontia KoeKainuun somekanavilla + koosteartikkeleissa.

(Kilometrikorvaus 0.43snt yli 50km Kuhmon keskustasta.)

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, kuinka saisimme tehtyä houkuttelevan esittelyn Sinun yrityksestäsi!

 

Ota yhteyttä jo tänään!