Hei, olen Kerttu Komulainen ja KoeKainuu on minun uusin ja suurin sisällöntuotantoprojektini.

Olen ammatiltani sisällöntuottaja, sekä luonto-ohjaaja. Olen työskennellyt matkailualalla noin. 5 vuotta, josta suurimman osan Rovaniemellä. Sisällöntuottajan urani alkoi 3 vuotta sitten, kun perustin ensimmäisen blogini: Lähtisitkö?

Lapissa työskennellessäni näin ja koin paljon mukavia hetkiä matkailijoiden kanssa. Sain hyvän ymmärryksen siitä, millaiset palvelut ovat lomailijoille tärkeitä.

Sitten koronaviruksen myötä muutto kotikuntaani Kuhmoon tuli ajankohtaiseksi. Paluuni jälkeen olen katsellut Kainuuta uusin silmin ja näen sen valtavan potentiaalin, mutta löysin ongelman: matkailijoiden on vaikeaa löytää tietoa Kainuusta, koska se on hajallaan ja näkyy huonosti hakukoneissa.

Paluuni jälkeen olen katsellut Kainuuta uusin silmin ja näen sen valtavan potentiaalin, mutta löysin ongelman: matkailijoiden on vaikeaa löytää tietoa Kainuusta, koska se on hajallaan ja näkyy huonosti hakukoneissa.

KoeKainuu pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman. Nyt koko Kainuun vapaa-ajan mahdollisuudet löytyvät yhdestä paikasta. Toivottavasti KoeKainuu tarjoaa sinullekin paljon hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota!

Kiinnostaako yhteistyö?

Haluan sivustollani auttaa myös kainuulaisia yrityksiä saamaan näkyvyyttä. Voit ostaa minulta blogiartikkelin, jonka julkaisen KoeKainuu -sivustolla. Teen muunlaistakin sisällöntuotantoa, kuten valo- ja videokuvausta ja somejulkaisuja. Hinnasto tulee sivulle myöhemmin, mutta voit ottaa minuun yhteyttä jo nyt, niin voimme keskustella asiasta!

Millainen yhteistyökumppani olen?

Olen yhteistyökumppanina ja työtoverina erittäin pidetty. Syynä lienee, että työnteko kanssani on todella hauskaa! Persoonassani tulevat eniten esille pirskahteleva huumorintajuni, sekä empatiakykyni. Näen ihmiset nimenomaan kumppaneina, en kävelevina lompakoina.

LinkedIn profiilini löydät täältä.

Olen opiskellut sisällöntuottajalle tärkeitä taitoja, kuten hakukoneoptimointia. Artikkelini viihtyvät Googlen ensimmäisellä sivulla ja sinne haluan auttaa myös Sinun yrityksesi.

ALOITA YHTEISTYÖ KANSSANI JO TÄNÄÄN!