KoeKainuu ohjelmapalvelut – hauskaa tekemistä Kuhmossa!

Etsitkö tekemistä Kuhmossa? Koe Kainuu järjestää monenlaista ohjelmaa ja seikkailuja. Nämä palvelut sopivat niin matkailijalle, kuin tykypäivän viettoonkin!

Tekemällä varauksen hyväksyt varausehdot.

Lentuankoski talvipakkasella

Väinämöisen rakkausruno -seikkailupeli

150 – 290 €/ryhmä

Tämä on Koe Kainuun suosituin elämys!

Hullunkurinen seikkailupeli yhdistelee ovelasti huonepakopeliä, amazing race -tyylistä seikkailua ja geokätköilyä. 1 h 20 min mittainen peli pelataan Kuhmon Kalevalankankaalla ja se on saatavilla niin kesällä kuin talvellakin.

Seikkailupeli sopii huonepakopelien ystäville, TYKY-päivään, polttareihin, Kalevala-intoilijoille ja kaikille, jotka nauttivat vähän erikoisemmista elämyksistä.

Pelit pelataan pääasiassa keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 14 ja 17. Näille ajoille voit varata pelin nettivarauksella. Voit tiedustella myös muita aikoja WhatsApilla tai sähköpostilla.

 

Täältä voit lukea lisää seikkailupelistä.

 

Lentuankoski talvipakkasella

Liukulumikenkien vuokraus

30 €/vuorokausi

80 €/3 vuorokautta

Liukulumikengillä saat kokea upean vapauden tunteen, kun voit hiihtää umpihangen poikki paikkoihin, joihin et normaalisti pääsisi! 

Koe Kainuu vuokraa laadukkaita OAC-liukulumikenkiä  sekä säädettäviä sauvoja Kuhmossa. Voit hakea liukulumikengät Hotelli Kalevalalta. 

Tässä ideoita hyvistä liukulumikenkäilypaikoista Kuhmossa.

Täältä voit lukea lisää liukulumikenkien vuokrauksesta.

Lentuankoski talvipakkasella

Revontulibongarin työpaja

Yksityinen etäkurssi alkaen 140 € (35 €/hlö, minimi 4 hlö)

Yksityinen, kasvotusten järjestettävä kurssi alkaen 240 € (60 €/hlö, minimi 4 hlö)

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat nähdä revontulia useammin, erityisesti valokuvaajille.

Tämä ei ole mikään kuiva oppitunti. Rempseän turistioppaan opissa asiat selitetään eläväisesti, välillä saatte kuulla myös tarinoita erilaisista revontuliretkillä sattuneista kommelluksista.

Täältä voit lukea lisää revontulikursseista.

Lentuankoski talvipakkasella

Valokuvaus luonnon helmassa

159 € / 8 kuvaa

Me otamme nykyisin enemmän valokuvia kuin koskaan, mutta sinua voi tulevaisuudessa harmittaa, jos kaikki kuvasi ovat filtteröityjä selfieitä. Anna ammattilaisen ottaa sinusta kunnon kuvat!

Valitaan yhdessä kaunis paikka Kuhmon keskustan lähistöltä, esimerkiksi Pajakkakoski tai Lauttavaaran vanha metsä. Saatte muistoksi 8 korkealaatuista, värisäädettyä digikuvaa. 

Kuvaukseen voi saapua yksin, puolison, kaverin tai perheen kanssa.  

Lentuankoski talvipakkasella

Heimokokous – rauhoittava metsäkävely ja nokipannukahvit kodassa

Kesto: 2 – 3 h, ryhmän tarpeen mukaan


25 – 75 €/hlö, riippuen ryhmän koosta

Virtaavan veden ja elävän tulen katselu rauhoittavat, inspiroivat ja saavat uudet ideat lentämään!

Kokoonnumme Lentuankosken parkkipaikalla, josta kävelemme helpon 300 m pitkän reitin, jonka päässä odottaa yksi Kuhmon upeimmista luontopaikoista – Lentuankoski.

Kävelyn aikana saat kuulla asiaa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja koskella teemme pienen läsnäoloharjoituksen. Voimme myös bongailla lintuja, esimerkiksi hauska koskikara on tavallinen näky Lentuankoskella.

Kosken ihastelun jälkeen kävelemme takaisin parkkipaikalle, missä meitä odottaa kaunis hirsikota, jonka ikkunoista näet kauniin järvimaiseman. Opas keittelee kahvit ja tarjoaa makean tai suolaisen kahvileivän. Samaan aikaan te voitte kokoustaa tai ihan vaan seurustella keskenänne. Kauniina kesäpäivinä voimme juoda kahvit myös viereisellä rantakalliolla.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.