*Artikkeli sisältää Lomarenkaan mainoslinkkejä. Kun varaat mökin linkin kautta, et maksa enempää kuin muutkaan, mutta KoeKainuu saa pienen komission. 1% Koe Kainuu -toiminimen tuotoista lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle. Kiitos kun tuet KoeKainuun toimintaa ja kainuulaisen luonnon monimuotoisuutta!

Vuokatti: Ihanteellinen kohde lemmikinomistajille – lemmikit on sallittu lukuisissa mökeissä!

Vuokatti on paikka, jossa kaikki lemmikinomistajat voivat toteuttaa unelmiaan lomailemalla yhdessä karvaisen ystävänsä kanssa. Tämä idyllinen lomakohde tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja, jotka sopivat sekä kaksi- että nelijalkaisille seikkailijoille. Suunnatkaa yhdessä esimerkiksi Vuokatin vaellusreiteille tai koiraladuille!

Lemmikkiystävällisten majoitusvaihtoehtojen selailu voi olla koiranomistajalle vaivalloista, mutta Koe Kainuu -blogi helpottaa työtäsi! Tästä artikkelista näet Vuokattia lähimpänä sijaitsevat mökit, joissa lemmikit on sallittu. Mökit on listattu niin, että ensin tulevat kaikista lähimpänä hiihtokeskusta sijaitsevat mökit ja etäisyys kasvaa pikkuhiljaa.

⚠️ Huomaa, että Vuokatti on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista ja tämä näkyy varauskalentereissa erityisesti suosituimmilla lomakausilla. Suosittelemme, ettet aikaile varauksesi kanssa, ettei joku muu ehdi nappaamaan unelmiesi mökkiä!

Ekokatti A

 • Majoittaa 4 + 2 henkilöä
 • Pinta-ala: 69 m²
 • 2 makuuhuonetta
 • Etäisyys hiihtokeskukseen: 0,1 km

Punainen tupa aivan Vuokatin sydämessä! Ladut ja vaellusreitit lähtevät aivan tämän mökin vierestä ja sekä hiihtohissille että -ladulle on vain 100 metriä matkaa. Tämä yksikerroksinen mökki sopii erinomaisesti myös huonojalkaisille ja tarjoaa rauhallisen sijainnin pienen metsikön vieressä.

Myös mökin arvostelijat* ovat huomanneet mainion sijainnin, lisäksi he kehuvat pohjaratkaisua. Kuivauskaappi mahdollistaa varusteiden kuivatuksen, ja saunan lempeät löylyt auttavat rentoutumaan päivän päätteeksi.

➡️ Katso lisätietoa: Ekokatti A*

Värikatti

 • Majoittaa 5 + 3 henkilöä
 • Pinta-ala: 105 m²
 • 3 makuuhuonetta
 • Etäisyys hiihtokeskukseen: 0,3 km

Tämä hiljattain remontoitu mökki* sijaitsee aivan Vuokatin päähissiaseman tuntumassa, vain 100 metrin päässä hissistä. Vaikka mökki on keskeisellä paikalla, arvostelijat* kuvaavat sitä rauhalliseksi.

Mökissä on kaksi kerrosta, kolme makuuhuonetta, ja yhteensä seitsemän sänkypaikkaa, lisäksi taittovuoteita. Pihavarastosta voit lainata pyöriä ja pallogrilliä, ja urheiluvälineille on oma säilytystila ulkovarastossa.

Kesäisin parvellinen mökki voi olla riski kuumuuden takia, mutta täällä kyseistä ongelmaa ei ole, mökistä löytyy nimittäin ilmalämpöpumppu! Talvella tunnelmaa ja lämpötilaa pitää yllä kaunis kivinen takka.

Huomaa, että mökki sijaitsee rinteessä ja kulkuväylät eivät ole parhaat huonojalkaisille.

➡️ Katso lisätietoa: Värikatti*

Metsäpeura

 • Majoittaa 2 + 4 henkilöä
 • Pinta-ala: 55 m²
 • 1 makuuhuone
 • Etäisyys hiihtokeskukseen: 1 km

Tämä kodikas lomamökki* sijaitsee rauhallisella Jäätiönrinteen mökkialueella Vuokatissa. Lähimmälle ladulle on vain 100 metriä matkaa, ja Nuasjärven rantaan, jossa voit käyttää vuokraan kuuluvaa soutuvenettä ja pelastusliivejä, on noin 200 metriä.

Mökissä on kaksi kerrosta: alakerrassa on makuusoppi ja yläkerrassa parvi. Arvostelijat kehuvat* mökin sijaintia, varustelua ja viihtyisää pihamaata ja monet suunnittelevatkin jo uutta vierailua.

➡️ Katso lisätietoa: Metsäpeura

Kuukatti

 • Majoittaa 4 + 4 henkilöä
 • Pinta-ala: 90 m²
 • 2 makuuhuonetta
 • Etäisyys hiihtokeskukseen: 1 km

Kuukatti tarjoaa upean sijainnin hiihtoladun (150 m) ja järven rannan (200 m) läheisyydessä. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvella neljä lisäsänkyä .

Suurella terassilla voit rentoutua aktiviteettipäivän jälkeen ja kuivauskaappi pitää varusteesi kunnossa. Arvosteluissa mökkiä kehutaan tilavaksi,* hyvinvarustelluksi sekä omistajia mukaviksi.

➡️ Katso lisätietoa: Kuukatti

Juvan vuokko

 • Majoittaa 6 + 2 henkilöä
 • Pinta-ala: 82 m²
 • 1 makuuhuone
 • Etäisyys hiihtokeskukseen: 1,2 km

Tämä käsin veistetty hirsimökki* sijaitsee Jäätiönrinteen alueella. Lähimmälle ladulle on 200 metriä matkaa. Mökissä on makuuhuone parivuoteella sekä parvi, jossa on parivuode ja kaksi erillistä vuodetta.

Mökki mahdollistaa monenlaista tunnelmointia; takapihalta löytyy nuotiopaikallinen laavu, jossa kelpaa paistaa makkaraa. Läheiseltä rannalta löydät vuokraan kuuluvan soutuveneen, jolla voit lähteä vaikkapa kesäyön kalastusretkelle.

Kesäisin ilmalämpöpumppu varmistaa mukavan lämpötilan.

➡️ Katso lisätietoa: Juvan vuokko*

Nämä mökit tarjoavat ihanteellisen tukikohdan Vuokatin seikkailuihin, ja koirasi on tervetullut nauttimaan niistä yhdessä kanssasi!

Huomaa, että tässä artikkelissa esitellään vain hiihtokeskusta lähimpänä sijaitsevat yksittäiset mökit. Vuokatissa on myös lomahuoneistoja sekä kauempana sijaisevia mökkejä, joihin lemmikit ovat myös tervetulleita. Selaa kaikkia vaihtoehtoja täältä!*

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.