Yhteistyössä Rusasen Kulma

Mikä:

  • Puoti Kuhmon keskustassa, torin reunalla

Kuinka riemastuttavaa nykypäivänä onkin löytää putiikki, joka ei kuulu mihinkään ketjuun. Tällaiset liikkeet tietävät yleensä yllättäviä löytöjä! Kuhmosta voit löytää Rusasen Kulman, persoonallisen liikkeen, joka pullistelee mm. toinen toistaan upeampia sisustusesineitä, lahjatavaroita, leluja, pelejä ja askartelutarvikkeita.

Rusasen Kulmassa suurkaupunginkin asukas voi tehdä yllättäviä löytöjä. Valikoiman tutkailuun kannattaa varata aikaa, sillä se on laaja! Lapsetkaan eivät pääse tylsistymään ihan heti, koska lelupuolellakin riittää ihmeteltävää.

Mitä tehdä mökillä sadepäivänä? Lue Rusasen Kulman Terhin vinkit!

1. Näpertele käsillä

Huono sää on mainio hetki päästää luovuus valloilleen. Mitä jos maalaisit vaikkapa taulun tai tuunaisit jonkun huonekalun uuteen uskoon? Rusasen kulmasta löytyy monenlaisia tarvikkeita taiteiluun.

Eikö kuvataide ole sinun juttusi? Mitäpä jos tekisit hauskan miniatyyri-asetelman? Voit yhdistää Terhin myymiä pikkuruisia puutarhakalusteita oikeisiin kasveihin. Terassilla oleva hauskannäköinen asetelma kerää varmasti ihastuneita kommentteja.

2. Järjestä kuhmolainen sauna-spa

Rusasen Kulmasta löydät lukuisia paikallisia luonnontuotteita, joista moni liittyy kylpemiseen. Kokeile Kalevala Experiencen valmistamia savi- ja yrttituotteita. Kylvetä jalkojasi Kuumun kylän puhtaasta luonnosta peräisin olevilla yrteillä ja helli kasvojasi koivu-laventeli yrttikuorinnalla. Lopuksi voit rentoutua teekupposen kanssa.

Löylyveteen kannattaa lisätä Lentiirasta peräisin olevaa löylytervaa. Se on valmistettu aidosta hautatervasta. Tuoksu on huumaava! Anna tervan ja yrttien viedä ajatuksesi pois arjen kiireistä.

3. Pidä peli-ilta

Liikkeen valikoimista löytyy erilaisia pelejä moneen makuun. Terhin mukaan Monopoli on alkanut nostattaa jälleen suosiotaan, siinä riittääkin pelattavaa koko perheelle useammaksi tunniksi! Myös Afrikan Tähti saa uusia ulottuvuuksia, kun ostat siihen jännittävän Retkikunnat -lisäosan.

Entä oletko jo kokeillut Wasgij-palapelejä? Kun alat kasaamaan tätä palapeliä, et itse asiassa tiedä, millainen kuva sieltä paljastuu! Paketin kyljessä on kyllä kuva, mutta sinä et kasaa kyseistä kuvaa, vaan esimerkiksi kohtauksen, joka tapahtuu seuraavaksi! Nämä palapelit ovat olleet todella suosittuja.

Etkö ole porukkapelityyppiä? Mitäpä jos kokeilisit aikuisten värityskirjaa? Myös lapsille on tarjolla monenlaisia puuhakirjoja.

Rusasen Kulman yrittäjä Terhi esittelee palapelejä.

Tervetuloa tutustumaan! Tässä liikkeessä vierailun jälkeen sadepäivätkään eivät ole ongelma. Avaa navigointiohjeet tästä.

Tarvitseeko myös koirasi tekemistä? Tutustu HauSportiin!