Suunnitteletko lomamatkaa Vuokattiin ja toivelistallasi on paljulla varustettu mökki? Vaihtoehtojen selaaminen mökkivaraussivustoilla voi tuntua vaivalloiselta. Täällä näet Vuokatin paljulliset mökit ja niiden perustiedot kätevästi yhdellä sivulla!

*Artikkeli sisältää Lomarenkaan mainoslinkkejä. Kun varaat mökin linkin kautta, et maksa enempää kuin muutkaan, mutta KoeKainuu saa pienen komission. 1% Koe Kainuu -toiminimen tuotoista lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle. Kiitos kun tuet KoeKainuun toimintaa ja kainuulaisen luonnon monimuotoisuutta!

Vuokatti on erinomainen mökkeilykohde – etenkin kun mökissä on palju!

Vuokatti on monipuolinen lomakohde ja se hurmaa erityisesti ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksillaan. Talvisin voit mm. lasketella ja hiihtää tai lumikenkäillä Vuokatinvaaran retkeilyreiteillä. Kesäisin lomakeskuksessa mm. maastopyöräillään, golfataan ja retkeillään.

Monet aktiviteetit toimivat vuoden ympäri. Sopisiko teidän porukallenne keilaus, pakohuone tai trampoliinihallissa hyppely? Vuokatissa löytyy tekemistä niin perheille, kuin kaveriporukoillekin.

Porukalla reissatessa tukikohdaksi kannattaa valita lomamökki. Näin pääsette aktiviteettientäyteisen päivän jälkeen rentoutumaan omassa rauhassa. Erityisesti talviaikaan paljulla varustettu mökki on monien toivelistalla, eikä ihme. Saunan löylyt ja sen jälkeinen paljussa lekottelu rentouttavat väsyneet lihakset. Hyvien ystävien kanssa seurustelu ja tähtitaivaan ihailu kruunaavat elämyksen.

Huomaa, että paljulla varustetut mökit ovat todella haluttuja ja erityisesti suosituimmille lomakausille kalenterit täyttyvät jopa kuukausia etukäteen. Ole siis ajoissa liikenteessä, että saat varattua suosikkimökkisi!

KLZ Timantti – moderni mökki suurella ulkoporealtaalla

Suuri ulkoporeamme

Tähän mökkiin mahtuu jopa 18 henkilöä! Sijainti on mainio; todella lähellä Vuokatin palveluita, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla tien päässä.

Jokaisella makuuhuoneella on oma netti-tv, wc ja kylpyhuone. Parviaulassa on myös pelitila. Voitte kokata joko keittiössä tai vuokraan kuuluvassa grillikodassa.

Tänne on hyvä tulla lastenkin kanssa; portaista löytyvät turvaportit ja portaiden alla on lasten leikkinurkkaus. Myös syöttötuoli löytyy.

Tämä on mainio tukikohta hiihtäjälle ja laskettelijalle. Lähin hiihtohissi on melkein mökin takapihalla! Myös valaistut ladut kulkevat vieressä. Miltä tuntuisi hiihtää suoraan omaan pihaan ja suunnata siitä saunan kautta poreltaaseen rentoutumaan?

Suuri ulkoporeallas

Saunasta porealtaaseen siirtyminen on helppoa ja mukavaa; kylpyhuoneesta pääset suoraan suurelle, osittain katetulle terassille. Terassilla oleva ulkoporeamme on vuokraajien käytössä ilman lisämaksuja. Ammessa on myös valot ja kaiuttimet!

Katso lisätietoa: KLZ Timantti*

Villa Jägermeister – jykevät huoneistot ulkoporeammeella isommillekin porukoille

Suuri hirsimökki, jonka terassilla on poreamme

Tämän hirsiparitalo sopii vähän isommillekin kaveriporukoille tai vaikkapa suku- tai harrastusporukan illanviettopaikaksi. Talossa on kaksi huoneistoa, joihin kuhunkin mahtuu 10 henkilöä. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita, kunhan maksat lemmikkikohtaisen lisämaksun.

Päivällä voitte käydä vaikka hiihtämässä; lähin latu kulkee 500 metrin päässä mökistä ja arvosteluissa kehutaankin, että sukset voi heittää jalkaan jo mökin pihalla. Ette joudu myöskään lenkin jälkeen haistelemaan hikisiä hiihtokamppeita, mökissä on niille hyvät kuivaustilat.

Huoneistoista löytyvät mm. king size -sängyt, luonnonkivitakat ja saunat tuplasuihkuilla.

Huoneistoilla on yhteinen suuri ulkoterassi. Terassilta pääset myös hyvinvarusteltuun grillikotaan. Reilun kokoiseen kotaan on mahdollista mahduttaa jopa 20 henkilöä, joten railakas tunnelma tulien äärellä on taattu! Myös mökin ulkoporeamme sijaitsee terassilla.

Ulkoporeallas

Huoneistoilla on yhteinen suuri terassi, josta löytyy ulkoporeamme. Ammeen saa käyttöön lisämaksusta, 150 €/vuorokausi.

Tutustu tarkemmin: Villa Jägermeister A* Villa Jägermeister B*

Saat 10% alennuksen, jos varaat molemmat puolet!

Sotkamon rantavillat

Ulkoporealtaalla varustettu parimökki Vuokatissa

Miltä tuntuisi ihastella auringonlaskua ulkoporealtaasta käsin, upean Sapsojärven rannalla? Näihin mökkeihin mahtuu yhteensä kuusi henkilöä ja ne vuokrataan yhtenä kokonaisuutena. Matkaa hiihtokeskukseen tulee 7 km ja lähimmälle ladulle 300 m.

Mökkien etupiha on käytännössä valtava terassi, joka tarjoilee mahtavia mahdollisuuksia etenkin kesäiseen ajanviettoon. Säätilasta riippuen voitte istua iltaa suurien pöytien äärellä, laavunuotiolla tai grillikodassa. Ruoanlaitto onnistuu myös toisen mökin hyvinvarustellussa keittiössä tai kaasugrillillä.

Arvosteluissa mökin rantaa kehutaan hyväksi ja matalaksi.

Yhdessä mökissä on keittiön lisäksi parvi, jonne mahtuu kaksi nukkujaa, alakerran vuodesohvalle toiset kaksi. Mökissä on myös pyykinpesukoneella varustettu kylpy/kodinhoitohuone.

Toinen mökeistä on tuvallinen saunamökki. Tuvassa on parisänky sekä pieni parvi, johon mahtuu kaksi lasta. Mökeissä ei tarvitse olla kylmissään tai kärsiä kuumuudesta, sillä niistä molemmista löytyy ilmalämpöpumppu.

Ulkoporeallas

Terassilta löydät upean hotspring -ulkoporealtaan järvinäkymällä. Altaan käyttö sisältyy mökkien vuokraan.

Katso lisätietoa: Sotkamon rantavillat*

Sisäporeammeella varusteltuja mökkejä Vuokatissa

Vuokatista löytyy myös muutamia sisäporeammeella varusteltuja mökkejä ja lomahuoneistoja. Sisäporeammeet ovat yleensä paljon pienempiä kuin ulkoversiot, eivätkä sovellu yhtä hyvin käytettäväksi porukalla. Ammeessa on kuitenkin mukava rentoutua esimerkiksi oman puolison kanssa. Laittakaa lapset nukkumaan ja viettäkää laatuaikaa toistenne kanssa.

4 seasons -mökit

Nämä modernit huoneistot sijaitsevat uudella loma-asuntoalueella lähellä Vuokatin palveluita. Matkaa hiihtohissille tulee 300 m, hiihtolatu taas on 200 m päässä. Myös kauppa ja ravintola ovat aivan vieressä. Kaksikerroksisissa huoneistoissa on 4 makuuhuonetta ja niihin mahtuu yhteensä 8 henkilöä.

Kustakin huoneistosta löydät hyvinvarustellun keittiön, oman saunan ja poreammeella varustetun kylpyhuoneen. Pyykinpesukone on hyödyksi, jos viivytte pitempään. Lapsia varten huoneistoissa on matkasängyt sekä kankaiset syöttötuolit.

Poreallas mökin kylpyhuoneessa

Katso lisätietoa:

4 seasons A2* 4 seasons B1* 4 seasons B2*

4 seasons hymy B* 4 seasons hymy C*

Sopukka – erinomaisesti varusteltu hirsihuvila rauhallisella paikalla

Valo tulvii sisään tämän tasokkaan hirsihuvilan suurista ikkunoista. Mökkiin mahtuu jopa 12 henkilöä. Matkaa hiihtokeskukseen tulee 3,5 km, SkiBus pysäkki on puolen kilometrin päässä. Hiihtämään pääset suoraan mökin pihalta, matkaa lähimmälle ladulle tulee vain 50 m.

Mökin arvosteluissa kehutaan, että se on mainio paikka esimerkiksi pienille juhlille. Tilavasta keittiöstä löytyykin runsaasti astioita ja pitkän pöydän ääreen mahtuu koko porukka.

Olohuoneessa voit nautiskella viihteestä suuresta äly-tv:stä sekä kuunnella musiikkia bluetooth -soundbarista. Suurista ikkunoista voitte ihastella kaunista luontomaisemaa. Kesäisin ruoanlaitoin voi hoitaa myös ulkona kaasugrillillä.

Poreallas

Mökistä löytyy saunan yhteydestä pieni sisäporeamme, jonka käyttö kuuluu vuokraan. Eräs mökin arvostelija kehuu, että saunan eteiseen on kekseliäästi laitettu jääkaappi.

Katso lisätietoa: Sopukka

Vierailukohteita lähialueella:

Hiidenportin kansallispuisto

Hiisijärven hiekkaranta

Joulun must see -tapahtuma Sotkamossa: Paakin jäälyhdyt

Mökkejä muualla Kainuussa:

Hiidenportin kansallispuiston eräkämpät

Paljakan mökit ja lomahuoneistot