Majoitus Vuokatissa

Vuokatti on Sotkamossa sijaitseva hiihtokeskus, joka on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina. Sekä majoitus- että aktiviteettivalikoima on niin laaja, että ensikertalaisen pää voi mennä pyörälle. Koe Kainuu -blogista löydät useamman artikkelin, jossa esitellään Vuokatin majoitusvalikoimaa erilaisille kohderyhmille. 

Selaile alta erilaisia majoitusesittelyitä. Toivottavasti löydät unelmiesi majapaikan, tervetuloa Vuokattiin!

Vuokatissa on monta majapaikkaa, joissa lemmikit on sallittu

Etsitkö Vuokatin alueelta majoitusta, jonne saat ottaa mukaan myös karvaisen ystävän? Tästä blogiartikkelista löydät mökkejä lemmikin kanssa matkustavalle.

Paljussa on mukava rentoutua urheilupäivän jälkeen

Vuokatti tunnetaan loistavista ulkoilumahdollisuuksistaan. Mikäpä olisi sen parempi tapa rentouttaa väsyneitä lihaksia, kuin suunnata saunaan ja paljuun! Tästä blogijutusta löydät Vuokatin majoitukset, joihin kuuluu palju tai poreallas. 

Eräkämpässä tunnet luonnon läsnäolon

Sotkamosta löytyy myös Hiidenportin kansallispuisto, jonka lähellä on mahdollista majoittua eräkämpässä. Eräkämppä sopii sinulle, joka tahdot nauttia luonnosta, mutta pienillä mukavuuksilla, kuten pehmeillä patjoilla ja saunalla höystettynä.

Vuokatin iglut tarjoavat romanttisen majapaikan

Usein lasi-iglut mielletään Lapin jutuksi, mutta erikoisia majapaikkoja löytyy myös Kainuusta ja Vuokatista. Vuokatissa romanttinen majoitus kannattaa varata Vuokatin igluilta. 

Tiesitkö tätä?

Varaa majoitus Koe Kainuun linkin kautta – suojelet kainuulaista luontoa!

Koe Kainuu -toiminimi lahjoittaa joka vuosi 1% tuotoistaan Luonnonperintösäätiölle, jonkin kainuulaisen luontokohteen hyväksi. Kun varaat mökin blogin mainoslinkin kautta, saa Koe Kainuu pienen komission, josta osa lähtee eteenpäin lahjoitettavaksi. Näin tarjoamme yhdessä elintiloja uhanalaisille vanhojen metsien lajeille.