Loma-asunto Ukkohallassa – mukava majoitus aivan palveluiden vierellä

Haluatko majoittua Ukkohallan lomallasi mukavasti lomahuoneistossa? Karkeasti Ukkohallan majoituspaikat on jaettu niin, että loma-asunnot sijaitsevat Syväjärven eteläpuolella ja mökit taas järven pohjoispuolella.

Eteläpuolen hyvinä puolina on palveluiden läheisyys; niin laskettelurinteet, saunamaailma, uimaranta kuin ravintolakin sijaitsevat samalla suunnalla. Suurimmassa osassa majapaikkoja näkymä terassilta aukeaa pohjoiseen kohti järveä, mikä tarjoaa mainiot mahdollisuudet myös revontulien bongaamiselle.

Ukkohallan palvelut ja majapaikat on rakennettu kuvassa näkyvän Syväjärven ympärille. Kuva: Kainuun Kuvapankki

Majoitusvaihtoehtojen selaaminen saattaa laittaa pään pyörälle – kun haet Ukkohallan majapaikkoja Lomarenkaasta, ilmestyy näkyviin reilusti yli 100 vaihtoehtoa! KoeKainuu helpottaa etsintää – tällä sivulla näet Ukkohallan lomahuoneistot kätevästi yhdellä sivulla.

Huomaathan, että erityisesti suosituimpien lomakausien lähestyessä majoitus Ukkohallasta kannattaa varata hyvissä ajoin. Nappaa unelmamajapaikkasi, ennen kuin joku muu ehtii!

*Artikkeli sisältää Lomarenkaan mainoslinkkejä. Kun varaat mökin linkin kautta, et maksa sen enempää kuin muutkaan, mutta KoeKainuu saa pienen komission. 1% Koe Kainuu -toiminimen tuotoista lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle. Kiitos kun tuet KoeKainuun toimintaa ja kainuulaisen luonnon monimuotoisuutta!

Skivillas 47 – Modernit huoneistot Ukkohallan palveluiden vierellä

Henkilömäärä: 2+2

Huoneistot sopivat: Pariskunnille ja pienille perheille

Huoneistot eivät sovi: Täydellistä hiljaisuutta kaipaaville (muista huoneistoista saattaa kuulua hieman ääniä)

Lemmikit: Sallittu huoneistoissa *A1, *A4 ja *A7

Skivillas -huoneistot ovat otollinen valinta sinulle, joka haluat majoittua mahdollisimman lähellä laskettelurinteitä sekä alueen muita palveluita, kuten ravintolaa ja uimarantaa. Palveluihin tulee matkaa ulko-ovelta vain noin sata metriä.

Kunkin huoneiston koko on 47m2 ja jokaisessa on yksi makuuhuone, josta löytyy kaksi sänkyä. Olohuoneiden levitettäville sohville mahtuu kaksi lisähenkeä.

Urheiluntäyteisen päivän jälkeen voit heittää varusteesi pyykkikoneeseen tai kuivauskaappiin. Tämän jälkeen voit suunnata saunaan rentoutumaan. Saunamaailmaan on huoneiston ovelta vain kivenheitto, mutta voit myös saunoa huoneistoon kuuluvassa sähkösaunassa.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*SkiVilla 47 A1

*Skivilla 47 A3

*Skivilla 47 A4

*Skivilla 47 A7

*SkiVilla 47 A9

Skivillas 61 – Modernit huoneistot isommille porukoille

Henkilömäärä: 4+2

Huoneistot sopivat: Perheille ja pienehköille kaveriporukoille

Huoneistot eivät sovi: Pariskunnille (Liikaa makuuhuoneita, Skivillas 47 on parempi valinta) sekä täydellistä hiljaisuutta kaipaaville

Lemmikit: Sallittu huoneistoissa *B1, *B4, *B8, *B9

Nämä huoneistot sijaitsevat samassa rakennuksessa, kuin Skivillas 47 -huoneistot. Nämä huoneistot ovat hieman isompia; makuuhuoneen lisäksi nukkujia mahtuu myös parvelle sekä olohuoneen vuodesohvalle.

Muuten huoneistot vastaavat varustelultaan pitkälti Skivillas 47 -huoneistoja. Arvostelijat kehuvat huoneistojen sijaintia ja siisteyttä.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*SkiVilla 61 B1

*SkiVilla 61 B2

*SkiVilla 61 B3

*SkiVilla 61 B4

*SkiVilla 61 B8

*SkiVilla 61 B9

*SkiVilla 61 B10

Skivillas 78 – Majoitus isommille porukoille Ukkohallan palveluiden äärellä

Henkilömäärä: 6+2

Huoneistot sopivat: Isommille kaveriporukoille ja perheille

Huoneistot eivät sovi: Pariskunnille tilaa voi olla hieman liikaa

Lemmikit: Kielletty

Nämä huoneistot sijaitsevat aivan laskettelurinteiden ja muiden Ukkohallan palveluiden vieressä. Uimarannalle matkaa tulee vaivaiset 50 m.

Kahteen makuuhuoneeseen ja parvelle mahtuu nukkumaan yhteensä kuusi henkilöä, vuodesohvien avulla asuntoihin sopii jopa kahdeksan henkilöä.

Arvostelijat kehuvat mökin ikkuinoista näkyvää järvimaisemaa sekä erillistä kodinhoitohuonetta. Kussakin asunnossa on pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Takkatulen tuijottelu ja puiden rätinän kuuntelu korostaa lomatunnelmaa. Takkapuut eivät sisälly vuokraan, vaan ne tulee ostaa erikseen.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*SkiVilla 78 1

*SkiVilla 78 2

*SkiVilla 78 3

*SkiVilla 78 4

*SkiVilla 78 7

Sun&SkiVillas – Järvenrantahuoneistot isommillekin porukoille

Henkilömäärä: 6+2, *huoneistossa nro 6 8+2 hlö

Huoneistot sopivat: Suurille porukoille, joille rannan ja palveluiden läheisyys ovat tärkeitä

Huoneistot eivät sovi: Pariskunnille tilaa on liikaa

Lemmikit: Sallittu *huoneistossa nro 2 sekä *huoneistossa nro 5 lisämaksusta

Nämä huoneistot hurmaavat sijainnillaan; järven ranta on vain muutaman metrin päässä. Jokaisessa huoneistossa on myös suuri lasitettu terassi, jossa kelpaa viettää aikaa ilta-aurinkoa katsellen. Myös Ukkohallan palvelut ovat aivan vieressä.

Jokaisessa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, lisäksi olohuoneissa vuodesohvat. Pyykinpesukone ja kuivauskaappi auttavat pidemmän loman vaatehuoltoa.

Huomaa, että pyyhkeet ja lakanat eivät kuulu huoneiston hintaan, vaan ne ovat saatavilla lisämaksusta.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*Sun&Ski Villas 2

*Sun&Ski Villas 3

*Sun&Ski Villas 5

*Sun&Ski Villas 6

Isohukka ja Pikkuhukka – tilavat huoneistot suksienhuoltohuoneella

Henkilömäärä: *Isohukka: 8 hlö, *Pikkuhukka: 5 hlö

Huoneistot sopivat: Perheille ja kaveriporukoille, erityisen hyvin himohiihtäjille ja -laskettelijoille

Huoneistot eivät sovi: Huonojalkaisille, makuuhuoneet ja keittiö ovat toisessa kerroksessa. Seuralliset lemmikit saattavat harmistua, sillä niitä ei saa päästää muualle, kuin Isohukan alakertaan

Lemmikit: Sallittu Isohukan alakerrassa lisämaksua vastaan, Pikkuhukassa kielletty

Tämä paritalo sijaitsee aivan rinteiden vieressä, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla. Molempien huoneiden alakerrassa on saunaosasto ja oleskeluhuone, keittiö ja makuuhuoneet sijaitsevat keskikerroksessa. Lisäksi molemmissa huoneistoissa on parvet, joista löytyy lisää sänkyjä.

Aktiviteettipäivän jälkeen voit rentoutua takkatulen äärellä, takkapuut kuuluvat vuokraan. Lisäksi asunnoissa on saunat, jonka löylyjä arvostelijat kehuvat hyviksi.

Asunnoilla on yhteinen suksivarasto/suksienvoiteluhuone. Varusteet voit kuivatella kuivauskaapissa ja pestä pyykinpesukoneella.

Kesäisin ilmalämpöpumppu auttaa pitämään lämpötilan mukavana. Myös uimarannalle tulee matkaa vain 200 metriä.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*Isohukka

*Pikkuhukka

Vihtarinne B – majoitu paritalon puolikkaassa aivan Ukkohallan rinteiden vieressä, omassa rauhassa

Henkilömäärä: 6+6

Huoneisto sopii: Suurille perheille (vakiovarusteluna turvaportit, pinnasänky ja syöttötuoli) ja kaveriporukoille. Sinulle, joka haluat olla lähellä rinteitä, mutta silti hieman enemmän omassa rauhassa

Huoneisto ei sovi: Pariskunnille huoneisto on hieman iso

Lemmikit: Kielletty

Tämän paritalohuoneiston korkean olohuoneen ikkunoista kelpaa ihastella ympärillä näkyvää maisemaa ja sisään tulvivaa luonnonvaloa.

Huoneisto sopii erityisen hyvin suurelle lapsiperheelle tai kahdelle pienemmälle perheelle. Rauhallinen sijainti ja turvaporteilla varustetut portaat tuovat mielenrauhaa vilkkaiden lasten vanhemmille.

Mökki sijaitsee aivan laskettelurinteen kupeessa. Aktiviteettien jälkeen mieli rentoutuu mökin ikkunoista avautuvaa jävimaisemaa katsellessa sekä takkatulta tuijotellessa. Takkapuut kuuluvat vuokraan. Kesäisin ilmalämpöpumppu pitää lämpötilan aina sopivana.

Asunnossa on sauna, jonka suihkuhuoneesta löytyy kaksi suihkua. Myös WC:itä on kaksi.

Arvosteluissa mökkiä kehutaan siistiksi ja sopivan kokoiseksi kuudelle aikuiselle.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*Vihtarinne

Hallan Karhu -paritalot – majoitu aivan Ukkohallan uimarannan vieressä!

Henkilömäärä: Hallan karhu B: 6+8 hlö, *Hallan Karhu C 8+4 hlö

Huoneistot sopivat: Suurille lapsiperheille, *B-asunnon yläkerrassa lapsiportti, uimaranta leikkipaikkoineen aivan vieressä. Isoille kaveriporukoille

Huoneistot eivät sovi: Huonojalkaisille, keittiöön päästäkseen täytyy nousta portaat

Lemmikit: Kielletty

Modernit ja tilavat Hallan Karhu -talot sijaitsevat Ukkohallan majoituspaikoista kaikista lähimpänä uimarantaa. Vie lapset nauttimaan kesäpäivästä tai lähtekää pelaamaan rantalentistä kaveriporukalla! Myös muut alueen palvelut ovat vain muutaman sadan metrin päässä.

Vaikka huonestojen henkilömäärät on ilmoitettu hieman toisistaan poikkeavalla tavalla, on molemmissa 3 makuuhuonetta, joista kussakin 2 sänkyä. Lisävuodepaikkoja saat vuodesohvista ja -raheista.

Modernissa keittiössä on mukava laittaa ruokaa ja kookkaiden ruokapöytien äärelle koko porukka mahtuu viettämään mukavia hetkiä yhdessä. Voitte jatkaa iltaa saunoen, uimarantakin on niin lähellä, että voitte mennä järveen vilvoittelemaan.

2 WC:tä pitävät huolen, ettei pitkiä vessajonoja pääse syntymään isollakaan porukalla lomaillessa.

⬇️ Tutustu tarkemmin:

*Hallan Karhu B

*Hallan Karhu C

Kansikuva: Kainuun kuvapankki

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.